Διαβάστε τι είπαν διάφοροι ασθενείς για εμάς

Ευχαριστήριο μήνυμα στην εφημερίδα Ροδιακή, 02/07/2017 (σελίδα 37) από ασθενή μας

efxaristirio rodiaki giannikakis

 

Γνώρισα τον γιατρό, οφθαλμίατρο κο Κωνσταντίνο Χατζηνικόλα πριν πέντε χρόνια, όταν μου παρουσιάστηκε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στα μάτια μου και με βοήθησε να το αντιμετωπίσω και να το ξεπεράσω με επιτυχία. Από τότε με παρακολουθεί. Όταν μου είπε ότι πρέπει να κάνω επέμβαση καταρράκτη, παρόλο που ήμουνα προκατειλημμένη αρνητικά, συμφώνησα να την κάνω γιατί του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Σε όλη τη διάρκεια της επέμβασης καταρράκτη, ο γιατρός ήταν άψογος. Ήρεμος, προσεχτικός, μου εξηγούσε τι έκανε και μου έδινε θάρρος και όλα πήγαν καλά. Το αποτέλεσμα τέλειο και ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Τέτοιοι επιστήμονες που διαθέτουν και ανθρωπιά, είναι σπάνιοι και πολύτιμοι.

Γιατρέ μου σε ευχαριστώ, Άννα Ζερβού (Ρόδος, 14/3/2015)

Οι εντυπώσεις μου για την επέμβαση καταρράκτη στο μάτι μου από τον χειρουργό οφθαλμίατρο κο Χατζηνικόλα Κώστα , ήταν εξαιρετικές. Ήταν σε συνεχή επαφή μαζί μου σε όλη τη διάρκεια της εγχείρησης, μέχρι και τις πρώτες μου επισκέψεις στο ιατρείο του. Και παρόλ’ αυτά, με κάθε μου απορία, με άκουγε και με δεχόταν στο ιατρείο του. Ο οφθαλμίατρος κύριος Χατζηνικόλας είναι ένας σπουδαίος γιατρός με εξαιρετικό χαρακτήρα και πάντα με χαμόγελο.

Ευχαριστώ πολύ, με εκτίμηση, Δ. Άννα

Μετά την εγχείρηση, αμέσως όλα ήτανε φωτεινά, χωρίς καμιά ενόχληση. Βλέπω καλά καθαρά, με τη μόνη διαφορά, επειδή στο μάτι αυτό είχα κάνει εγχείρηση ωχράς πριν πέντε χρόνια, μου είχε αφήσει κάτι λίγες λοξές γραμμές στα γράμματα με ένα μικρό λακουδάκι.

Ζαχαρίας. Ρ., Ρόδος 11-3-2015

Τον χειρουργό οφθαλμίατρο Κώστα Χατζηνικόλα τον γνωρίζω από μαθητή του σχολείου, όπως επίσης και την οικογένεια των γονιών του. Είναι άνθρωπος με αρχές και αξίες, με άριστες σπουδές σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμιο, με ειδίκευση σε χειρουργικές επεμβάσεις στα μάτια, κάθε είδους, με εμπειρία και δεξιότητες, γεγονός που τον κατέστησε γνωστό όχι μόνο στον τόπο του , αλλά ανάμεσα και σε άλλους γιατρούς της ειδικότητάς του. Το γραφείο του είναι άρτια οργανωμένο και έχοντας εμπιστοσύνη στις γνώσεις και στις ικανότητές του, του εμπιστεύτηκα δυο φορές την επέμβαση και στα δυο μου μάτια που έπασχαν από καταρράκτη. Το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο. Κλινική άριστα εξοπλισμένη με την τελευταία τεχνολογία κι ένας γιατρός που σε ενέπνεε σιγουριά και εμπιστοσύνη. Μπορώ να πω ότι ούτε που κατάλαβα ότι μου έκανε εγχείρηση καταρράκτη. Σηκώθηκα αμέσως και το αποτέλεσμα μέρα με τη μέρα ήταν στην κυριολεξία… ορατό. Τον ευχαριστώ πολύ για τις ανθρώπινες φροντίδες του και την άρτια περίθαλψη που μου πρόσφερε. Μερίδιο ευθύνης σε όλα αυτά έχει και η γραμματέας του και όλοι οι συνεργάτες του της κλινικής της Αθήνας.

Βέρα Μ. Ρόδος 11/02/2015

Όλη η διαδρομή ήτανε ευχάριστη. Ο κύριος Χατζηνικόλας ο γιατρός μου, ήτανε φιλικός με όλους μας και η επέμβαση καταρράκτη ήτανε ανώδυνη, δεν κατάλαβα τίποτα, όλα τέλεια.

Τσαμπίκα Καρακιαούρη

Μετά από καλές συστάσεις για τον χειρουργό οφθαλμίατρο Κων/νο Χατζηνικόλα από συγγενικά πρόσωπα, τον επισκέφτηκα και μ’ εξέτασε για τον καταρράκτη που παρουσίαζα, έχοντας όμως και τραύμα σοβαρό στο δεξί μου μάτι. Μετά από επανειλημμένες εξετάσεις, μου πραγματοποίησε επέμβαση στο Athens Eye νοσοκομείο και έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τεράστια βελτίωση της όρασης μου.

Στέργος Φώκ., Ρόδος 11/3/15

Τις θερμές μας ευχαριστίες στον εξαίρετο επιστήμονα και άνθρωπο κύριο Χατζηνικόλα Κων/νο, χειρούργο οφθαλμίατρο για την επιτυχή και άρτια επιστημονική αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας μας.

Μοσχούς Σάββας - Μοσχούς Δέσποινα

Η εμπιστοσύνη ότι είμαι σε καλά χέρια από το γιατρό μου Κων/νο Χατζηνικόλα , δεν μου άφησε τα περιθώρια να φοβηθώ για την επέμβαση καταρράκτη. Όλα πήγαν καλά. Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί είμαι καλά και βλέπω πολύ καλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μου

Μαρία Σπ. Ιαλυσός 11-3-2015

1) Κανένα παράπονο από το ταξίδι μας προς την Αθήνα καθώς και της επιστροφής . 2) Όλα πήγανε καλά. 3) Το μάτι βλέπει και χωρίς γυαλιά πλέον. 4) Οι υπάλληλοι πολύ γελαστοί και εξυπηρετικοί. 5) Και τέλος ,δεν έχουμε κανένα παράπονο , παρά μόνο ευχαριστούμε για όλα.

Μετά τιμής, Μαρία Ασκ.

Προτού διατυπώσω τις εντυπώσεις μου για την επέμβαση καταρράκτη, νιώθω την υποχρέωση και την ανάγκη να ευχαριστήσω τόσο εγώ, όσο και ο σύζυγός μου, τον εξαίρετο και αγαπητό χειρουργό οφθαλμίατρό μας, κύριο Κωνσταντίνο Χατζηνικόλα και να τον συγχαρώ για την επιτυχία όλων των δραστηριοτήτων του. Θαύμασα την ακούραστη προσπάθειά του, για τη σωστή αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων και των απροόπτων αναγκών των πελατών του, τη φιλική του συμπεριφορά προς όλους και την άριστη επίδοσή του στο έργο του.
Μου ήταν αδύνατο να φανταστώ ότι η επέμβαση αυτή καταρράκτη ήταν τόσης μικρής χρονικής διάρκειας και τόσο ανώδυνη. Πριν περάσουν 10 λεπτά, μου φώναξε: Κυριακούλα τελειώσαμε! Πολύ ωραία! Σηκωνόμαστε! Πήγαμε πολύ καλά!
Όλα πήγαν καλά με τη δύναμη του Θεού, από την αρχή ως το τέλος….τα ταξίδια μας, η μετάβασή μας στη φημισμένη οφθαλμολογική κλινική, η συμπεριφορά του νοσηλευτικού προσωπικού, η τάξη και η καθαριότητα και η εξυπηρέτηση της κάθε ανάγκης μας. Έγκαιρα όλοι νιώσαμε την ικανοποίηση της αποκατάστασης της όρασης μας και μαζί μ’ αυτήν και την αισιοδοξία για την υπόλοιπη ζωή μας.
Σας ευχαριστούμε και πάλι κύριε Χατζηνικόλα και σας ευχόμεθα πάντα υγεία και επιτυχίες στο μεγάλο έργο σας.

Με αγάπη, Γιώργος Μακρής και Κυριακούλα Παπακυριακού- Μακρή

Υπάρχουν ευχαριστίες που δεν μπορούν να ειπωθούν με λόγια. Είμαι 73 χρονών, έκανα εγχείρηση καταρράκτη και στα δυο μου μάτια, στην κλινική Athens Eye Hospital,από το γιατρό, χειρουργό οφθαλμίατρο, Κωνσταντίνο Χατζηνικόλα και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Στην αρχή φοβόμουν τον πόνο αλλά και το τελικό αποτέλεσμα. Δεν κατάλαβα ούτε πόνο, ούτε το πότε τελείωσε. Και το αποτέλεσμα!!! Μεγάλη επιτυχία!! βλέπω μακριά χωρίς γυαλιά πλέον!!! Τον ευχαριστώ θερμά, γιατί δεν είναι μόνο πολύ καλός γιατρός αλλά και πολύ καλός άνθρωπος. Θα τον προτείνω παντού. Με εκτίμηση Λεονώρα Νέτσο.

Είμαι η Κυριακούλα Πύργιογλη, έκανα την επέμβαση-εγχείρηση καταρράκτη στο αριστερό μου μάτι στις 11.02.2015. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και αυτό το χρωστάω στον οφθαλμίατρό μου Κώστα Χατζηνικόλα, ήταν πολύ τυπικός και ήταν δίπλα μου σε ότι τον χρειαζόμουνα. Επίσης η εξυπηρέτηση στην κλινική ήταν άψογη όπως και το προσωπικό ήταν πολύ ευγενικό και φιλικό απέναντί μου.

Είμαι πολύ χαρούμενη και απόλυτα ενθουσιασμένη μετά την επέμβαση καταρράκτη ! Αυτό βεβαίως οφείλεται στον οφθαλμίατρο μου κο Χατζηνικόλα Κων/νο που από την πρώτη στιγμή ένιωσα ασφάλεια. Λόγω του επαγγελματισμού του και της ευγένειας του όλα μοιάζουν και γίνονται απλά… Αισθάνομαι τυχερή που στη Ρόδο έχουμε τέτοιους επιστήμονες που σε κάνουν απλά περίφανη…

Φλώρα, Ρόδος 11/03/2015

Ευχαριστήριο στην εφημερίδα Ροδιακή 26/02/2015 από μία ασθενή μας.

efcharistirio moschou pros chatzinikola

Η ημερομηνία της επέμβασης ήταν 12-11-2014. Φτάσαμε στο νοσοκομείο στην Αθήνα χωρίς κανένα πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου αισθανόμουν άνετα, δεν φοβήθηκα καθόλου και είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στον οφθαλμίατρο μου κύριο Χατζηνικόλα. Μετά το χειρουργείο είχα απλά ένα τσούξιμο και λίγη θαμπάδα, αλλά τα συμπτώματα αυτά υποχώρησαν μέσα σε μερικές ώρες μέχρι να φτάσουμε στη Ρόδο. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από την όλη διαδικασία και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου.

Τσαμπίκα Θ. Ρόδος 18/11/2014

Το Μάιο και Νοέμβριο 2014 έκανα εγχείρηση καταρράκτη και στα δύο μάτια στην οφθαλμολογική κλινική Athens Eye Hospital από τον χειρουργό οφθαλμίατρο κύριο Χατζηνικόλα Κωνσταντίνο. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από όλες τις απόψεις, την μετάβαση στην Αθήνα, την επέμβαση, και την μετεγχειρητική πορεία. Ευχαριστώ πολύ τον οφθαλμίατρο μου κύριο Χατζηνικόλα.

Αντωνία Μ. 12/11/2014

Διαβάστε επίσης μερικές από τις χειρόγραφες επιστολές που μας έστειλαν ασθενείς μας...

Μιλάμε για απόλυτη επαγγελματικότητα από όλη την ομάδα, πολύ καλά οργανωμένο ταξίδι μέχρι και την επέμβαση ήταν όλα άριστα. Και χάρη στη μεγάλη ηρεμία και υποστήριξη του γιατρού μας κυρίου Χατζηνικόλα ολη η παραμονή μας στην κλινική πέρασε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ευχαριστούμε θερμά από καρδίας τον άνθρωπο και επιστήμονα κύριο Χατζηνικόλα.

Οικογένεια Φανούρη Κ.

Όσο αφορά την επέμβαση καταρράκτη που έκανα με τον οφθαλμίατρο μου κύριο Χατζηνικόλα είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με την οργάνωση, την κλινική και την μέχρι τώρα πορεία της επέμβασης στο μάτι μου.

Δ. Δέσποινα 12/11/2014

Γιατρέ μου, για εσάς αποφάσισα να κάνω αυτή την επέμβαση για καταρράκτη και μυωπία , φοβισμένη και αγχωμένη ξεκινώ για αυτή την εκδρομή στην Αθήνα. Όλα ήταν καθαρά και μας φέρθηκαν άψογα. Ξαπλώνω στο κρεβάτι, μου ρίχνουν σταγόνες στο μάτι και μετά από δέκα λεπτά μου λένε "τελειώσαμε". Πίνω καφέ και φεύγω για βόλτα γύρω από την κλινική μέχρι να τελειώσουν όλοι. Γυρίζουμε στο Ρόδο και αμέσως λέω στον γιατρό μου τον κύριο Χατζηνικόλα ότι θέλω άμεσα να κάνω και το άλλο μάτι, επέμβαση μυωπίας και καταρράκτη. Η επέμβαση τελείωσε χωρίς να καταλάβω τίποτα. Έβγαλα τα γυαλιά που φορούσα 35 χρόνια!!! Και όλα αυτά γιατί ο οφθαλμίατρος μου κύριος Χατζηνικόλας, μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Καλός άνθρωπος, τέλειος επιστήμονας.

Σ. Δέσποινα 12/11/2014

Στον ιατρικό κόσμο της Ρόδου μεταξύ των οφθαλμιάτρων της πόλης μας, σημάινουσα θέση κατέχει ο οφθαλμίατρος κος Κώστας Χατζηνικόλας. Είχα την τύχη να υποβληθώ σε εγχείρηση καταρράκτη και στους δύο οφθαλμούς από τον Κ. Χατζηνικόλα, με επιτυχία και ταχύτατη χρονική αποκατάσταση. Προσηνής με τους ασθενείς του και σχολαστικός στην επεξήγηση κάθε προβλήματος που ανακύπτει, κερδίζει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό τους. Η λιτή αυτή αναφορά είναι το ελάχιστο που οφείλω σε αυτόν τον σπουδαίο επιστήμονα, σε μια περίοδο οικονομικής ύφεσης και που έχουν απαξιωθεί τα πάντα.

Ευαγγελία Χ. Ρόδος 10/06/2013

Με αυτό το e-mail θέλω να ευχαριστήσω το γιατρό μου οφθαλμίατρο, κ. ΚΩΝ/ΝΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑ , o οποίος είναι επιστημονικά άρτια καταρτισμένος και εξειδικευμένος σε παθήσεις ματιών με laser, ενέσιμης μορφής θεραπείες κ.λ.π. Ευχαριστώ από καρδιάς για τη θεραπεία που μου παρείχε και παρέχει. Με εκτίμηση, Κασταμούλας Στέργος

Στέργος Κ. Θεολόγος - Ρόδος 13/06/2013

Η συμπεριφορά, ο τρόπος και το αποτέλεσμα με κάνουν πολύ ευχαριστημένο.

Μιχαήλ Γ. Αρχάγγελος Ρόδος 14/6/2013

Η πάθηση μου ήταν πολύ σοβαρή. Πήγα σε πολλούς γιατρούς που με έστελναν στην Κρήτη να ξοδεψω πολλά χρήματα αλλά μια γνωστή μου, ασθενής του οφθαλμίατρου κου Κ.Χατζηνικόλα , μου τον σύστησε και με έκανε καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το γιατρό. Είναι ένας άνθρωπος ευγενέστατος, καλός,φέρεται καλά, δεν είναι φιλοχρήματος και πάνω απ' όλα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Ηλίας Τ. Ρόδος 14/6/2013

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Είναι πολύ κλός γιατρός και το λέω παντού. Είμαι ευχαριστημένη και με τη θεραπεία και όλα. Είναι ο καλύτερος γιατρός.

Ελένη Χ. Ρόδος 14/6/2013

Ευχαριστώ θερμά τον χειρουργό οφθαλμίατρο κο Κων/νο Γ. Χατζηνικόλα για την επιτυχή επέμβαση καταρράκτη στα μάτια μου. Είναι άξιος συγχαρητηρίων ως επιστήμων και ως άνθρωπος.

Ευαγγελία Π. Ρόδος 14/6/2013

Με αυτό το e-mail θέλω να ευχαριστήσω το γιατρό μου οφθαλμίατρο, κ. ΚΩΝ/ΝΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑ , o οποίος είναι επιστημονικά άρτια καταρτισμένος και εξειδικευμένος σε παθήσεις ματιών με laser, ενέσιμης μορφής θεραπείες κ.λ.π. Ευχαριστώ από καρδιάς για τη θεραπεία που μου παρείχε και παρέχει.

Με εκτίμηση, Στέργος Κ. Θεολόγος - Ρόδος, 13/06/2013

Στον ιατρικό κόσμο της Ρόδου μεταξύ των οφθαλμιάτρων της πόλης μας, σημάινουσα θέση κατέχει ο οφθαλμίατρος κος Κώστας Χατζηνικόλας. Είχα την τύχη να υποβληθώ σε εγχείρηση καταρράκτη και στους δύο οφθαλμούς από τον Κ. Χατζηνικόλα, με επιτυχία και ταχύτατη χρονική αποκατάσταση. Προσηνής με τους ασθενείς του και σχολαστικός στην επεξήγηση κάθε προβλήματος που ανακύπτει, κερδίζει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό τους. Η λιτή αυτή αναφορά είναι το ελάχιστο που οφείλω σε αυτόν τον σπουδαίο επιστήμονα, σε μια περίοδο οικονομικής ύφεσης και που έχουν απαξιωθεί τα πάντα.

Ευαγγελία Χ. ΡΟΔΟΣ 10/6/2013

Σας ευχαριστούμε για την άμεση εξυπηρέτηση και επιστημονικά ορθή συμβολή σας στην επίλυση των εκάστοτε προβλημάτων που μας έχουν κατά καιρούς παρουσιαστεί. Είμαστε ευγνώμονες που βρίσκεστε στην ζωή της πόλης μας. Σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στην ζωή και στη δουλειά σας.

Γαβριήλ Κ. ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ 7/6/2013

Μέσα στη μεγάλη μας ατυχία ο καλός θεός σε έφερε στο δρόμο μας. Πρώτα είσαι άνθρωπος και μετά γιατρός και μάλιστα από τους πρώτους. Το διαπιστώσαμε στις τόσες φορές που σε επισκεπτόμαστε στο ιατρείο σου. Κώστα μας μείνε όπως είσαι, μην αλλάξεις ποτέ. Θέλουμε να πιστεύουμε οτι οι υπέροχοι γονείς σου θα πρέπει να αισθάνονται περήφανοι για τον γιό τους. Συχνά λέμε για εσένα, για το καλό που μας έκανες, νιώθουμε σιγουριά που είσαι κοντά μας. Με όλη μας την αγάπη και ευγνωμοσύνη.

Νίκος-Σοφία Ι.

Τα λόγια μόνο φτωχά μπορεί να είναι μπροστά σε αυτό που θέλω να εκφράσω στον γιατρό μου οφθαλμίατρο κύριο Κωνσταντίνο Χατζηνικόλα. Χάρη σε εκείνον το πολύ σοβαρό πρόβλημα που είχα,αντιμετωπίστηκε και μπόρεσε να επανέλθει η όραση μου. Είναι ένας εξαίρετος επιστήμονας και καταπληκτικός άνθρωπος, πράγμα σπάνιο στις μέρες μας. Εύχομαι να είναι πάντα καλά και να βοηθάει όλο τον κόσμο με την επιστήμη του, όπως έκανε με εμένα με μεγάλη επιτυχία όπως πάντα. Τον ευχαριστώ πολύ!

Ιορδάνης, Σ., Αρχάγγελος

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το γιατρό μου, που με βοήθησε στην περίπτωσή μου. Εκτός από καλός γιατρός είναι και πολύ ευγενικός άνθρωπος και άμεσος. Με έκανε να νιώσω ασφάλεια για να πάρω τη σωστή απόφαση και να κάνω την επέμβαση καταρράκτη που έγινε με μεγάλη επιτυχία. Ένιωσα πολύ ήρεμη την ώρα της επέμβασης και όλα πήγαν καλά. Τις θερμές ευχές μου.

Καλλιόπη, Λ., Ρόδος

Ίσως κάποιες φορές να μην μπορούμε να εκφράσουμε την χαρά μας και την ευγνωμοσύνη μας σε κάποιον, που εκτός από εξαιρετικός γιατρός είναι και ένας εξαιρετικός άνθρωπος, παρά μόνο με μια ευχή "πάντα γερός" γιατί χάρη σε εσάς ξεπέρασα με επιτυχία πολλά προβλήματα που είχα. Σας ευχαριστώ!

Μαρία, Σ. Κ., Αρχάγγελος, Ρόδος

Ο γιατρός μου κύριος Κωνσταντίνος Χατζηνικόλας σε κάθε πρόβλημα που αντιμετώπισα στα μάτια μου με βοήθησε και με θεράπευσε με επιτυχία. Τον ευχαριστώ πολύ.

Ζαχαρούλα, Χ., Παραδείσι, Ρόδος

Ευχαριστώ το γιατρό μου κύριο Κωνσταντίνο Χατζηνικόλα για την επιτυχημένη επέμβαση στα μάτια μου.

Τσαμπίκα Ζ., Παραδείσι, Ρόδος

Επειδή ήταν η πρώτη φορά, φοβόμουν μήπως και πονέσω, αλλά πολύ περισσότερο για το τελικό αποτέλεσμα. Τελικά δεν είχα κανένα πόνο και το τελικό αποτέλεσμα ήταν παραπάνω από τις προσδοκίες μου. Το σημαντικότερο, δεν κατάλαβε κανένας ότι έκανα botox. Απλά φαίνομαι σαν πιο ξεκούραστη.
Ευχαριστώ τον οφθαλμίατρό μου κο. Κ.Γ.Χατζηνικόλα για όλα.

Σέβη Μ., Καλυθιές, Ρόδος

Βρήκα τη θεραπεία σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζαμε με τα μάτια μου. Είχα γυρίσει πολλούς γιατρούς, αλλά τελικά ο κος Χατζηνικόλας μου βρήκε λύση σε όλα τα προβλήματα των ματιών μου.
Τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Ζαχαρούλα Χ., Παστίδα, Ρόδος

Έκανα επέμβαση καταρράκτη και δεν κατάλαβα ούτε πόνο, ούτε το πότε τελείωσε... Τώρα βλέπω με ... "άλλο μάτι". Δεν βλέπω την ώρα να κάνω την επέμβαση και στο άλλο μάτι. Ευχαριστώ τον οφθαλμίατρό μου κο Χατζηνικόλα.

Τσαμπίκα Ζ., Παστίδα, Ρόδος

Με έστελναν στην Αθήνα γιατί "δε μπορούσε να γίνει θεραπεία εδώ στη Ρόδο" μου λέγανε...
Ο οφθαλμίατρός μου κος Χατζηνικόλας όχι μόνο μπόρεσε και αντιμετώπισε με επιτυχία το πρόβλημά μου, αλλά μου συμπαραστάθηκε και σαν άνθρωπος. Γλίτωσα από σίγουρη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς.
Τον ευχαριστώ για όλα.

Ειρήνη Α., Γεννάδι, Ρόδος

Έχω διαβήτη και είχαν πειραχτεί τα μάτια μου. Με έστελναν στην Κρήτη για να μου κάνουν λέιζερ. Τελικά έμαθα για τον κο Χατζηνικόλα. Πήγα και μου έκανε όλες τις απαραίτητες θεραπείες για τα μάτια μου. Και πλέον μπορώ να διαβάζω ακόμα και τα πολύ μικρά γράμματα. Τον ευχαριστώ για όλα.

Ηλία Τσ.

Έκανα την επεμβαση καταρράκτη χωρίς να καταλάβω τίποτα. Δεν ένοιωσα τίποτα. Δεν πόνεσα και ήταν πολύ γρήγορη επέμβαση. Η ζωή μου άλλαξε προς το καλύτερο.
Ευχαριστώ τον οφθαλμίατρό μου κο. Χατζηνικόλα.

Copyright 2017 - All Rights Reserved

Ο Σχεδιασμός και η Ανάπτυξη της ιστοσελίδας έγινε από την RodosWebs