Ενεργή συμμετοχή στο παγκόσμιο συνέδριο της Βαρκελώνης

Ενεργή συμμετοχή στο παγκόσμιο συνέδριο της Βαρκελώνης Ενεργή συμμετοχή στο παγκόσμιο συνέδριο της Βαρκελώνης

Ο κος Χατζηνικόλας Κων/νος, χειρουργός οφθαλμίατρος στη Ρόδο είχε ενεργή συμμετοχή στο παγκόσμιο συνέδριο της ESCRS που έγινε από τις 5-9 Σεπτεμβρίου 2015 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Παρουσιάστηκαν τα νέα δεδομένα στη διάγνωση αλλά και τη θεραπεία για τον κερατόκωνο, συζήτησε με τους κορυφαίους στον κόσμο οφθαλμίατρους που πραγματοποιούν επεμβάσεις για τη διόρθωση της πρεσβυωπίας , επεμβάσεις και τεχνικές τις οποίες παρακολούθησε σε ειδικό σεμινάριο ολοήμερο

Είχε την τύχη να δει και τις νέες τεχνικές επέμβασης γλαυκώματος και την παρουσίαση των αποτελεσμάτων τους.

Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κορυφαίους στον κόσμο συναδέλφους οφθαλμίατρους για όλα τα πιο πάνω, αλλά και την διόρθωση του αστιγματισμού με ειδικά νομογράμματα και τεχνικές.

Επίσης έκανε εκπαίδευση στα νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα οπτικής τομογραφίας συνοχής (OCT) τα οποία πλέον έχουν και τη δυνατότητα να κάνουν και αγγειογραφία χωρίς την χρήση ενδοφλέβιου φαρμάκου, γεγονός το οποίο μειώνει την ταλαιπωρία του ασθενούς αλλά και μηδενίζει τις τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις που θα μπορούσαν να γίνουν από την ενδοφλέβια έγχυση του φαρμάκου με την προηγούμενη τεχνική.

Εκπαιδεύτηκε και στα νέα μηχανήματα επέμβασης καταρράκτη τα οποία συνεχώς εξελίσσονται προς όφελος του ασθενούς για την επίσπευση της επέμβασης αλλά και της μείωσης των πιθανών επιπλοκών.

Ήταν ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον αλλά και ταυτόχρονα πολύ κουραστικό συνέδριο λόγω του φορτωμένου με ειδικά σεμινάρια και παρουσιάσεις προγράμματος, το οποίο άρχιζε στις 8 το πρωί και τελείωνε στις 9 το βράδυ τις περισσότερες ημέρες.

Copyright 2018 - All Rights Reserved

Ο Σχεδιασμός και η Ανάπτυξη της ιστοσελίδας έγινε από την RodosWebs