Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα γυαλιά ηλίου

Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα γυαλιά ηλίου Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα γυαλιά ηλίου

1. Να είναι 100%.

sunglasses 100

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε γυαλιά ηλίου για να προστατεύσετε τα μάτια σας είναι ένα αυτοκόλλητο ή ετικέτα που υποδεικνύει ότι τα γυαλιά αυτά μπλοκάρουν το 100% της υπεριώδους ακτινοβολίας . Ωστόσο , λιγότεροι από τους μισούς ανθρώπους που αγοράζουν γυαλιά ηλίου μπαίνουν στον κόπο να ελέγξουν αν οι φακοί που αγοράζουν, προστατεύουν τα μάτια από την υπεριώδη ακτινοβολία. ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΠΑΝΩ UV400 KAI OXI ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΑΝΩ 100% ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ UV.

 

2. Το Μεγαλύτερο είναι και Καλύτερο.

big sunglasses

ΟΣΟ  μεγαλύτερη κάλυψη των ματιών από τα γυαλιά ηλίου , τόσο  λιγότερη η ζημιά από τον ήλιο που  υφίστανται τα μάτια . Εξετάστε το ενδεχόμενο αγοράς υπερμεγεθών  γυαλιών ή γυαλιά wraparound στιλ , τα οποία βοηθούν στην περικοπή των UV που εισέρχονται στο μάτι από τα πλάγια.

 

3. Τα σκούρα γυαλία δεν προστατεύουν περισσότερο.

dark sunglasses

Ενώ τα σκούρα γυαλιά δείχνουν πιο πολύ της μόδας, αυτό δεν σημαίνει ότι προστατεύουν περισσότερο.

 

4. Το χρώμα δεν παίζει ρόλο.

color sunglasses

Μερικά γυαλιά ηλίου έρχονται με πορτοκαλί , πράσινους ή γκρι φακούς . Δεν μπλοκάρουν περισσότερο ήλιο , αλλά μπορεί να αυξήσει την αντίθεση , το οποίο μπορεί να είναι χρήσιμο για μερικούς αθλητές που αθλούνται σε εξωτερικούς χώρους, όπως μπέιζμπολ ή γκολφ.

 

5. Polarized Γυαλιά.

polarized sunglasses

Οι πολωτικοί φακοί (polarized) κόβουν το έντονο φως αλλά όχι την υπεριώδη ακτινοβολία. Το πολωτικό γυαλί μειώνει την αντηλιά που έρχεται από ανακλαστικές επιφάνειες όπως το νερό ή το πεζοδρόμιο. ΟΜΩΣ Αυτό δεν προσφέρει μεγαλύτερη προστασία από τον ήλιο , αλλά μπορεί να κάνει δραστηριότητες όπως η οδήγηση ασφαλέστερη ή την παραμονή μέσα στο νερό ασφαλέστερη και πιο ευχάριστη.

 

6. Το κόστος δεν είναι ενδεικτικό της απορροφητικότητας του γυαλιού.

kostos sunglasses

Τα γυαλιά ηλίου δεν χρειάζεται να κοστίσουν πολλά χρήματα για να λειτουργήσουν καλά . Λιγότερο ακριβά ζεύγη που έχουν ένδειξη σαν 100 %  UV -blocking μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματικά όσο και οι πιο ακριβές επιλογές

Copyright 2018 - All Rights Reserved

Ο Σχεδιασμός και η Ανάπτυξη της ιστοσελίδας έγινε από την RodosWebs